TIETOA TUOTTEISTAMME

Valmistamme kaikki tuotteemme käsin huolella valituista ja turvallisista materiaaleista.

Suunnittelemme, valmistamme ja testaamme kaikki leluiksi luokiteltavat tuotteemme lelulain ja SFS-EN 71 -sarjan standardien mukaisesti (lisäinfoa) taataksemme tuotteiden laadun ja turvallisuuden. Kaikilla leluillamme on CE-merkintä.

 

Täysin käsinvirkatut lelumme on valmistettu 100% puuvillalangasta, jolle on myönnetty Öko-Tex® sertifikaatti Standard 100, Class I. Sertifikaatti tarkoittaa, että lanka on testattu, eikä se sisällä lainkaan haitallisia kemikaaleja. Sertifikaatin taso Class I on korkein taso, joka tarkoittaa, että lanka on täysin turvallinen myös vauvoille (0-3 vuotta). Lelun sisällä oleva vanu on 100% polyesteriä, joka on myös Öko-tex® sertifioitua. 

Neulotut ja virkatut asusteemme on valmistettu 100% mulesing -vapaasta merinovillalangasta, joka on pehmeää, eikä kutita js se sopii hyvin vauvan herkkälle iholle. Käyttämällämme merinovillalangalla on myös Öko-tex® sertifikaatti Standard 100, Class I.

(lisää Öko-tex® sertifikaatista)

Tuotteiden puu-, metalli- ja muoviosat

Tuotteiden puuosat ovat käsittelemätöntä ja myrkytöntä puuta. Silikoniset osat, kuten helmet ja tuttirenkaat ovat elintarvikelaatuista silikonia, joka ei sisällä, PBA:ta, PVC:tä tai ftalaatteja. Metalliosat on testattu, eivätkä ne sisällä nikkeliä, kadmiumia, lyijyä, elohopeaa tai liukoista kromia. 

 

Tuotekohtaiset tiedot löydät verkkokaupasta jokaisen tuotteen kohdalta.

Jokaisen tuotteen mukana tulee tuotetiedot, käyttöohjeet, käyttösuositukset, turvallisuustiedot ja pesuohjeet. Tiedot löytyvät tuotteista suomeksi ja ruotsiksi. 

Otamme mielellämme vastaan kysymyksiä myös liittyen tuotetietoihin info@neulelu.fi